Invitation til Landdistriktskonferencen 2022

05-09-2022

Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen inviterer til årets Landdistriktskonference, hvor der stilles skarpt på sammenhængskraft og grøn omstilling.

Konferencen finder sted mandag den 31. oktober i Torvehallerne i Vejle og vil byde på et væld af indslag og debatter om udvikling i landdistrikterne.

”Regeringen arbejder hårdt på at skabe udvikling i landdistrikterne og på de danske småøer, så det fortsat er attraktivt at bo og arbejde på landet og på øerne. Derfor glæder det mig at kunne invitere til en hel dag, hvor vi både fejrer landdistrikterne og diskuterer nogle af de udfordringer og muligheder, der er tilstede i landdistrikterne,” siger indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen.

I løbet af dagen vil indenrigs- og boligministeren kåre vinderen af Landdistriktsprisen, og konferencens ’projektbørs’ vil give indblik i erfaringer og resultater fra et udvalg af gode landdistriktsprojekter.

Der vil også være mulighed for at diskutere og komme med input til regeringens arbejde for de danske landdistrikter. Ligesom der vil være faglige debatter med fokus på sammenhængskraft og grøn omstilling.

Se program for konferencen på livogland.dk.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i Landdistriktskonferencen. Ved tilmelding til konferencen har du mulighed for vælge overnatning på konferencestedet for egen regning.

Tilmeld dig til Landdistriktskonferencen 2022 senest mandag den 17. oktober 2022 på dette link.

Yderligere oplysninger

Kontakt Bolig- og Planstyrelsen for spørgsmål vedrørende konferencen på landdistriktspulje@bpst.dk eller på telefon 41717897 hverdage mellem kl. 9-15.