Landdistriktsprisen går til BIS’koppen i Bisserup

11-10-2021

Det blev BIS’koppen i Bisserup, der fik overrakt landdistriktsprisen 2021 af indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek på årets Landdistriktskonference.

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek uddelte mandag 11. oktober Landdistriktsprisen 2021 til BIS'koppen.

Landdistriktsprisen er en hyldest til alle dem, der rundt omkring i landet spiller en ekstraordinær rolle i udviklingen af de danske landdistrikter. Borgere, foreninger og organisationer, der i det daglige er med til at gøre landsbyer og lokalsamfund til attraktive steder at bo, arbejde og leve i.

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek:

”Landdistriktsprisen har fået mange flotte og gode nomineringer, som viser, at vi har stærke lokale fællesskaber og mange ildsjæle i landdistrikterne. Jeg er glad for, at vi med Landdistriktsprisen kan sætte fokus på og hylde deres store og nødvendige arbejde for et sammenhængende Danmark. Jeg har i dag overrakt Landdistriktsprisen 2021 til BIS’koppen i Bisserup, som har gjort et imponerende stykke arbejde for lokalområdet.”

Formand for dommerpanelet, Finn Jorsal:

”Indstillingsfeltet har været rigtig stærkt i år, og der har været mange gode bud på vinderen af årets Landdistriktspris. BIS’koppen i Bisserup udmærker sig ved både at have skaffet en imponerende finansiel støtte til istandsættelse af kulturhuset og tænkt den fremtidige drift af huset ind i projektet. Samtidig har foreningen et stort antal frivillige, som driver aktiviteterne i kulturhuset.”

Landdistriktsprisen blev overrakt med en præmie på 15.000 kr. til BIS’koppen i Bisserup. Andenpladsen, med en præmie på 10.000 kr., gik til Købmandsparret Anne og Kent Gregersen fra Haastrup. Tredjepladsen, og en præmie på 5.000 kr., gik til Fjerritslev College.

Yderligere oplysninger

Presserådgiver Michael Højgaard Bang på telefon +45 72 28 24 16 eller mail: mihb@im.dk

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek uddelte mandag Landdistriktsprisen 2021 til BIS'koppen.