Om Indenrigs- og Boligministeriets nyhedsbreve

Indenrigs- og Boligministeriet udsender alle pressemeddelelser som nyhedsbrev til de personer og medier, der har tilmeldt sig.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger 

Indenrigs- og Boligministeriet benytter MailChimp til håndtering af nyhedsbreve.

Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, gemmes din mailadresse derfor hos MailChimp.

Du kan når som helst afmelde dig Indenrigs- og Boligministeriets nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Indenrigs- og Boligministeriets nyhedsbreve, kan du skrive til MailChimp. Kontaktinformation til MailChimp findes på https://mailchimp.com/contact/. Du kan også skrive direkte til Indenrigs- og Boligministeriet.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se, om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel infomation om anvendte links i mailen. Oplysninger, der ligeledes gemmes.

MailChimp anvender datacentre, der kan være placeret i lande uden for EU og EØS. Mailchimp har udarbejdet Standard Contractual Clauses (SCCs), der er gældende for alle deres anvendere, hvormed der sikres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (databeskyttelsesforordningens artikel 46, stk. 3a).

Indenrigs- og Boligministeriet har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privacy erklæring samt MailChimps behandling af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/

Se også Sådan behandler vi personoplysninger

Abonner på nyhedsbrev

Ved tilmelding af et nyhedsbrev giver du samtidig samtykke til, at Social- og Indenrigsministeriet indsamler og behandler oplysninger om bl.a. din mailadresse.